OM NORRA KYRKOGATAN 6

Att ta vara på det som finns. Att maximera alla utrymmen. Att tänka hållbart och förädla, i stället för att förkasta. På Norra Kyrkogatan 6 bygger vi smarta hem för dig som vill bo centralt. I ett kontorshus från 1960-talet, i ett lugnt hörn av stadskärnan, skapas moderna bostäder med retrokänsla. De flesta med varsin balkong, uteplats eller terrass.

Huset består i huvudsak av en- och tvårumslägenheter, men har också flera trerummare. Det kröns av en femrumsvåning med takterrass, med utsikt över Klarälven. Vi har döpt bostadsrättsföreningen till Brf Lagberget efter fastighetens läge, i ett centrumnära område med anor från medeltiden.

Arkitekten för ombyggnationen har handplockats för sin förmåga att hitta optimala lösningar för små ytor. Många av lägenheterna har därför en helt unik prägel.

Bakom satsningen på Norra Kyrkogatan 6 står Prepart Projekt – ett Karlstadsbaserat fastighetsbolag med lång erfarenhet av bostadsutveckling – tillsammans med Brf Kanalhusen, som sedan tidigare äger fastigheten. Välkommen att kontakta oss för att säkra en plats i kön.

Byggnaden